martes, 26 de maio de 2020

TALLER DE COCI脩A

Hoxe imos facer uns pinchos de froitas!! 馃構

Antes de comezar recordade lavar moi ben as mans e logo ler os ingredientes para ter todo 谩 man 谩 hora de comezar a coci帽ar.

Ingredientes (p贸dedes empregar as froitas que v贸s queirades e m谩is v贸s gusten):
  • Pl谩tano
  • Mandarina
  • Kiwi
  • Amorodos
  • Laranxas
  • Lim贸n
  • Canela
Preparaci贸n:
  • Pelamos o pl谩tano e o cortamos en rodaxas.
  • Pelamos a mandarina e separamos os segmentos.
  • Pelamos o kiwi e o cortamos en anacos.
  • Retiramos as follas dos amorodos, lavamos e cortamos 谩 metade.
  • Exprimimos varias laranxas, vertendo o zume nun bol.
  • Exprimimos unhas goti帽as de lim贸n sobbre o zume de laranxa.
  • Espolvor茅amos un pouco de canela sobre o zume de laranxa e as goti帽as de lim贸n.
  • Introducimos os anacos de fruta nun bol.
  • Metemos o bol no frigor铆fico e o deixamos descansar unhas d煤as horas aprox.
  • Escorremos as froitas e as metemos alternativamente en pinchos.

V贸s an铆mades a mandarnos fotos dos vosos pinchos de froitas? 馃槈

Ning煤n comentario:

Publicar un comentario